Satokauden värikäs raastesalaatti on raikas ja sopii niin salaattipöytään kuin minkä tahansa ruoan lisäkkeeksi. Kastikkeena on käytetty hedelmäistä Molkosan Fruitia, jonka sisältämä kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Itämaista twistiä saat kun lisäät pinnalle kuivalla pannulla paahdettuja pähkinöitä.
Huuhtele kasvikset ja kuori porkkana tarvittaessa.
Raasta kesäkurpitsa ja avomaankurkut mandoliinilla.
Halkaise purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit.
Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Paloittele paprikat pieniksi paloiksi tai suikaleiksi ja hienonna chilipaprika.
Yhdistä ainekset ja puristele tarvittaessa nestettä pois. Mausta ripauksella Herbamare Spicy -yrttisuolaa.
Sekoita joukkoon Molkosan Fruit hedelmäistä herajuomaa kastikkeeksi.
Laita tarjoiluvadille ja paahda halutessasi pinnalle pähkinöitä.
Tarjoa!