background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Punajuurikrepit

Punajuurikrepit
  • Prep: min
Punajuurikrepit

Punajuurimehusta valmistat upeat ja hauskan väriset maidottomat krepit, jotka maistuvat niin lounaana kuin pikkusuolaisena vaikkapa illanvietossa. Täytteitä voit varioida oman maun mukaan.

Ainesosat

Punajuurikrepit

Paistamiseen:

  • öljyä

Täyte:

  • 200 g fetajuustoa

  • 3 dl maustamatonta jogurttia

  • 1/3-1/2 kurkku

  • ripaus Herbamarea

  • 100 g miniluumutomaatteja

  • muutama oksa tuoretta minttua

  • rucolaa

Punajuurikrepit

Kaada Biotta Punajuurimehu kulhoon.

Riko joukkoon munat ja ripottele joukkoon hieman Herbamarea.

Lisää öljy ja jauhot sekoittaen.

Älä laita kerralla koko jauhomäärää, vaan lisää tarvittaessa.

Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin isoiksi räiskäleiksi.

Murenna fetajuusto tai leikkaa kuutioiksi.

Laita jogurtti kulhoon ja raasta kurkku.

Purista kurkkuraasteesta ylimääräinen neste pois ja lisää jogurtin joukkoon.

Ripottele joukkoon hieman Herbamarea.

Puolita miniluumutomaatit.

Täytä krepit fetajuustolla, kurkku-jogurttikastikkeella ja miniluumutomaateilla, sekä tuoreella mintulla ja rucolalla.

Taittele neljään osaan tai tarjoa rullana.

 

Reseptillä teet 6 kappaletta punajuurikreppejä.