Ihanan väriset punajuurigrissinit suorastaan sulavat suussa. Värin grissineihin tuo Biotta-luomupunajuurimehu.
Lämmitä punajuurimehu n. 40 asteiseksi, lisää siihen hiiva. Sekoita joukkoon öljy, suola, täysjyväjauhot sekä parmesanraaste. Lisää loput jauhot vähitellen taikinaa käsin alustaen. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
Jaa taikina 30 osaan. Pyörittele niistä ohuita noin 20 sentin pituisia tankoja.
Levittele puhtaalle levylle ohut kerros seesaminsiemeniä ja herbamaresuolaa. Sivele taikinatankojen pintaan hieman öljyä ja pyöritä tangot seesaminsiemen - herbamaresuolaseoksessa. Nostele tangot uuninpellille leivinpaperin päälle.
Anna tankojen kohota vielä hetki.
Paista grissinejä 200°C uunin keskitasolla 10–20 minuuttia tai kunnes ne ovat vaaleanruskeita.