background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Katkarapuleipä

katkarapuleipä
  • Prep: min
katkarapuleipä

Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.

Ainesosat

Katkarapulevite

  • 200 g creme fraichea

  • 200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja

  • muutama varsi tilliä
  • 1 pieni maustekurkku

  • ½ omena kuutioina

Katkarapuleipä

Laita creme fraiche kulhoon.

Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.

Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.

Mausta Herbamarella. Tarkista maku.

 

Tarjoa kylmänä.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi