background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Itämainen kasvispaistos

Itämainen kasvispaistos
  • 4
  • Prep: min
  • 4
Itämainen kasvispaistos

Valmista herkullinen ja terveellinen itämainen kasvispaistos ja tarjoa seuraksi riisiä. Kasviksia voit käyttää oman makusi mukaan.

Ainesosat

  • 2 rkl öljyä
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 iso sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 100 g valkokaalia
  • 1 keskikokoinen porkkana
  • 100 g minimaisseja
  • 150 g sokeriherneenpalkoja
  • 4 lehtisellerin vartta
  • 100 g parsakaalia
  • ripaus Herbamare Spicy -luomuyrttisuolaa
  • ½-1 dl makeaa chilikastiketta
  • 1-2 rkl soijakastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • 5 dl Biotta Ananas luomutäysmehua
  • 1 rkl perunajauhoja + 2 rkl vettä

Lisäksi

  • tuoretta korianteria ja / tai minttua

Valmistus

Käsittele ensin kasvikset.


Leikkaa herkkusienet lohkoiksi. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja pieni pala inkivääriä.
Suikaloi valkokaali ja porkkana. Ota esille minimaissit.
Leikkaa lehtisellerin varret ohuiksi viipaleiksi ja paloittele parsakaali.


Kuumenna öljy wokkipannussa.
Lisää kasvikset ja kääntele kovalla lämmöllä muutama minuutti.


Mausta Herbamare Spicy -luomuyrttisuolalla, makealla chilikastikkeella ja soijakastikkeella, sekä rouhitulla mustapippurilla.


Lisää joukkoon Biotta Ananas luomutäysmehu ja kuumenna.


Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään ja valuta höyryävän kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.


Ripottele pinnalle tuoreita yrttejä.

 

Reseptin laati: Kati Jaakonen - Hellapoliisi