Vogelin luomuviljellystä täysjyväriisistä valmistuu ruokaisa ja kuitupitoinen risotto, joka maistuu niin lisukkeena kuin pääruokana.
Kuori ja hienonna salottisipulit.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu.
Lisää Vogel luomuviljelty täysjyväriisi ja kääntele hetki. Lisää osa vedestä ja murenna joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutiot.
Anna hautua rauhassa kannen alla ja lisää loput vedestä muutamassa erässä.
Kun riisi on kypsää, nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon mascarpone- tai tuorejuusto
sekoittaen. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa.
Lisää lopuksi oliiviöljy sekoittaen ja mausta tarvittaessa Herbamare-yrttisuolalla. Ripottele valmiin annoksen päälle tuoretta rucolaa ja viimeistele parmesaanilastuilla.
Reseptin laatinut Alex Nurmi