Ketogeeniseen ruokavalioon sopiva täyteläinen majoneesi on helppo ja nopea valmistaa! Resepti on alun perin julkaistu Kati Jaakosen ja Heli Rämäkön eli Hellapoliisin ja Rouva Keton kirjassa Keto – Kotiruokaa.
Kaikkien ainesten tulee olla huoneenlämpöisiä. Riko kananmuna korkeaan, kapeaan vatkauskulhoon. Lisää sinappi ja sitruunamehu tai valkoviinietikka. Kaada öljy kulhoon. Aseta sauvavatkain kulhon pohjalle. Pidä sauvavatkain kulhon pohjaa varten, käynnistä ja ala hiljalleen nostaa vatkainta ylöspäin. Lisää Herbamare-yrttisuolaa ja pippuria. Anna majoneesin levätä jonkin aikaa jääkaapissa.
Reseptistä tulee neljä annosta majoneesia. Yksi annos sisältää 0 g hiilihydraattia, 58 g rasvaa ja 1 g proteiinia.