background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Bataattiranskalaiset

bataattiranskalaiset
  • 2-4
  • Prep: min
  • 2-4
bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset ovat nousseet yhdeksi ruokamaailman hitiksi. Ne ovatkin herkullisia ihan sellaisenaan tai muun ruoan lisänä. Herbamare Spicy -mausteseos on loistava maustaja bataattiranskalaisille. Tämä annos valmistuu helposti. Valmista seuraksi ihastuttava dippikastike.

Ainesosat

Bataattiranskalaiset ja yrttidippi, 2-4 annosta

Dippikastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 6 miniluumutomaattia
  • ripaus Herbamare Spicy-mausteseosta
  • mustapippuria myllystä
  • pieni pala parmesaanijuustoa

Bataattiranskalaiset

Pese bataatit tai kuori ne. Leikkaa reilun kokoisiksi suikaleiksi ja laita leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta Herbamare Spicy mausteseoksella maun mukaan.

Laita uunivuoka 200-225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes ne ovat saaneet väriä ja tuntuvat kypsiltä.

Valmista dippikastike.

Laita oliiviöljy, basilika, valkosipulinkynsi, miniluumutomaatit ja Herbamare

mausteseos tehosekoittimeen. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.

Laita joukkoon pala parmesaanijuustoa. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.

Tarkista maku.

Nauti!